Властите в западните страни осъзнаха поражението си в информационната конфронтация с

...
Властите в западните страни осъзнаха поражението си в информационната конфронтация с
Коментари Харесай

Мария Захарова: Запада осъзна поражението си в информационната конфронтация с Москва

Властите в западните страни осъзнаха провалянето си в осведомителната борба с Москва, която се показва от тяхната закъсняла реакция на терористичната офанзива в Crocus City Hall край Москва.

Това съобщи формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в изявление за телевизионния канал " Царьград ", оповестява ТАСС. 

" Те схванаха, че са изгубили - сподели дипломатът. - Те се пречупиха. Това се вижда от реакцията на терористичната офанзива в Crocus City Hall. "

 

Според Захарова, в първите часове след офанзивата представителите на Запада са посочили реакция съгласно управление, което предполагаше, че " не можете да изразявате думи на състрадание, не можете по никакъв метод да изясните, че се е случило нещо съществено ".

 

Тя изрази убеденост, че макар колосалните старания да се опълчи на Руската федерация с информация под формата на " пълчища кибертерористи, наводнили осведомителното интернет пространство ", деструктивните дейности на Запада са несполучливи, значително заради поддръжката, оказана на Руската федерация от интернационалната общественост.

 

" Първите 24 часа разкриха всичко. В тези първи часове, редом с дехуманизирания писък, гласът на международното болшинство стартира да се появява като приказен контраст, когато нашите съседи, нашите братя, нашите родственици в бившето постсъветско пространство неотложно и недвусмислено показаха съпричастност към хората и отменяне на всевъзможни форми и прояви на тероризъм, като непосредствено нарекоха атакаta терористична офанзива, изясни тя. След като стартира тази международна вълна, страните от НАТО започнаха да се вълнуват ".

 

Захарова означи, че по-късно е почнала да получава известия от западни представители с молба  " да не не помни " за тях.

" Под игото на чудовищното безумство, в което се вкараха, те се пречупиха - акцентира формалният представител на съветското външно министерство - Техният яд, експанзия, заплашване против нас и целия свят се сринаха. "

 

Припомняме обаче, че съгласно Съединени американски щати, Москва е била предизвестена за подготвян от ислямисти атентат, само че не е реагирала. Руското разузнаване се оправда, че получената информация била прекомерно обща и неразбираема. 

Също по този начин съветските управляващи бяха подложени на критика, че действията им след самия атентат са били мудни - екипите са пристигнали в залата след към час. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР